• Olej Rycynowy kosmetyczny 50ml

13.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-2 dni roboczych
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
https://olvita.pl/
EAN 5907591923532

Zamówienie telefoniczne: 780095451

Olej rycynowy to produkt tłoczony na zimno z nasion rącznika pospolitego. Jest bezbarwny, bezzapachowy i gęsty. Stosunkowo wolno się wchłania.
W niskiej temperaturze olej może tężeć.

 

Sposób użycia:
Na oczyszczoną twarz, szyję, dekolt, ciało należy zaaplikować olej, a następnie delikatnie wmasować.
Do użytku zewnętrznego. Jeśli produkt dostanie się do oczu, wypłukać duża ilością czystej wody.

 

Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Ostatnio oglądane produkty
  • Inni Klienci kupili również